Slide Slide Slide

Què és FRESCA!

FRESCA! és la llimonada de la meua àvia; la meua cosina, la de Huelva. FRESCA! és una nit d’agost, la migdiada del diumenge o trepitjar tolls els dies de pluja. FRESCA! és estar en el llit sense fer res, córrer pel camp, la cara de la meua germana als matins. FRESCA! és la cultura… Amb aquest esperit naixia FRESCA! fa només uns mesos.

A poc a poc, o molt a molt (segons es mire), la gran aposta cultural de l’Institut Valencià de Cultura per a l’estiu d’Alacant va anar prenent forma, fins a fer-se realitat el 16 d’agost de 2021. Des d’aqueix moment, i durant deu dies, el Festival Internacional d’AAEE FRESCA! va convertir el Port d’Alacant en un enorme contenidor d’emoció, d’il·lusió, de talent i de cultura.
Un projecte innovador, atrevit i ambiciós format per: un enorme equip humà que ha treballat amb molt d’esforç, però sobretot amb una gran motivació; per deu companyies professionals de dansa, teatre i circ d’enorme rellevància i reconeixement nacional i internacional i, el més important, per vosaltres, el PÚBLIC.
Des d’aquesta FRESCA finestra, tot l’equip del Festival, vol agrair al públic el meravellós acolliment, els aplaudiments i el comportament exemplar durant les funcions.
Gràcies a tots els frescos i fresques que ens heu acompanyat; ja sou part de la família del I Festival FRESCA!

El Programa de FRESCA!

FRESCA! AL COMPLET

On estem?

Si hi ha un lloc ideal per a estar a la fresca en ple estiu és al costat de la mar. Per això ens hem posat les xancletes, hem eixit del Teatre Arniches i hem vingut al Muelle 12, al Moll de Llevant del port d’Alacant.

Quan estarem amb tu?

Del 17 al 25 d’agost, en Muelle 12. Això, enguany. L’any que ve, igual al juliol o al setembre. El que és segur és que serà a l’estiu, a la fresca.