CIA LA TAL presenta CARILLÓ

Dimecres, 18 d’agost

20:00

Teatre Familiar

45′

L’Espectacle

El rellotge és posa en moviment i tots el engranatges comencen a moure’s. Els personatges, que imiten els ninots dels rellotges, apareixen a ritme de carilló. El rellotger fa de fil conductor per explicar les diferents històries que, sempre en to d’humor, veurem aparèixer: històries de pallassos, d’amor i gelosia, de baralles barroques, passionals…, fins a una recreació de l’òpera Carmen.

Amb la seva originalitat fa que a places i carrers, la gent gran i menuda ature el seu pas dibuixant un gran somriure, en veure en funcionament un gran rellotge en moviment que pretén prendre-li el temps.

La Companyia

Jordi Magdaleno i Enric Casso són La Tal, que inicia el seu treball professional l’any 1986. La seua concepció teatral i tècnica interpretativa ha anat evolucionant des de la figura clàssica del pallasso de circ fins a la creació d’un univers propi en què els personatges, l’estètica i les situacions es posicionen decididament en un tipus de teatre d’humor molt personal.

Des d’aleshores han creat espectacles infantils i per a públic adult. Carilló es converteix en un dels espectacles emblemàtics de la companyia.

Han participats en nombrosos festivals com ara Fira Tàrrega, FETEN (Feria Europea de Teatro para Niños y Niñas ‒Gijón), Festival de Teatro de Calle de Valladolid o el Festival Clásico de Almagro. També en gires internacionals de països com Austràlia, Brasil, Turquia, Israel i Taiwan. Al Watch this Space National Theatre of London (Anglaterra), Fest’arts Libourne (França), Les Expressifs de Poitiers (França), Reuring (Holanda), Namur en Mai (Bèlgica), Sementes (Portugal), La Strada de Graz (Àustria), Area de la Spezia (Itàlia), B-Fit de Becharesti (Romania), Carnavale de Venècia, Tollwood de Munich (Alemanya), International Street Art Festival Sztuka Ulicy de Warsaw (Polònia), Kleines Fest de Hannover (Alemanya) o Waves Fest a Vordingborg (Dinamarca).

Fitxa Artística

Creació i direcció: Companyia La Tal
Actors: Enric Casso, Jordi Magdaleno, Andreu Sans
Música: Tales Music
Disseny escenografia: Quico Estivill
Pintura escenografia: Txema Rico
Disseny i pintura de vestuari: Txema Rico
Construcció de vestuaris: Taller Maravillas
Il·luminació: Marco Rubio

carrillo6-600x600
carrillo1-600x600
carrillo2-600x600
carrillo4-600x600
carrillo5-600x600
carrillo3-600x600