BUCRAÁ CIRCUS presenta EL GRAN FINAL

Divendres, 20 d’agost

20:00

Teatre Gestual

60′

L’Espectacle

El gran final pretén ser una tragicomèdia que basa la seua essència en el retrobament de dos pallassos que van haver de separar-se fa molts anys a conseqüència de l’esclat d’una guerra civil.

Aquesta guerra interromp l’última funció just abans del gran acte final. El conflicte els obliga a prendre camins separats i no tindre mai més contacte l’un amb l’altre.

Ara, després de més de 30 anys, infinits passos, una lluita diària i constant per la supervivència i un cos envellit, quan es retroben, decideixen acabar el seu “Gran final”.

Un homenatge a un dels oficis més bonics i generosos del món: l’ofici de pallasso. Sentir per a crear un diàleg amb l’espectador, des de les emocions. On sobren les paraules. Un imaginari col·lectiu que pallassos de tots els temps ens han deixat en la memòria.

La Companyia

Bucraá Circus és una companyia formada per dos pallassos, Pau Palaus i Fernando Villella. Els dos tenen un registre artístic i professional diferent.

Pau Palaus comença com a pallasso de manera natural des de molt xicotet. La seua primera actuació és amb la banda de diables del seu poble, Breda, a l’edat de 13 anys. Prompte crea l’Associació Contaminant Somriures, encara activa, amb la qual ha viatjat pels cinc continents.

Fernando Villella (Fer Catastrofer) va nàixer a l’Argentina i va canviar el seu lloc de residència a Barcelona l’any 2000. Va estudiar fotografia, teatre, i es va entrenar en teatre gestual amb Lecoq, Juan Pablo Argandoña, Jango Edwars, Jhonny Melville, Walter Velásquez o Steve Jarand, entre altres. La seua carrera professional li ha proporcionat una immensa varietat de registres teatrals que fan que la seua posada en escena siga inconfusible i preciosa.

Fundador de la Compañía de Circo i Animación Ndour Tiache; actor i creador de la companyia Catastrofer, ha presentat els seus espectacles en més de 60 festivals de teatre i circ a Espanya, Itàlia, França, Portugal, Alemanya, Suïssa, Macedònia, Lituània, Croàcia, Suècia, Bèlgica, l’Argentina, el Brasil, el Marroc, Algèria, Cap Verd…

Fitxa Artística

Creadors i intèrprets: Pau Palaus i Fernando Villella
Mirada externa: Dudu Arnalot
Producció: Bucraá Circus and Festival Internacional de Pallassos de Cornellà 2018 (amb Jordi Juanet, Boni, like a director)
Disseny i confecció de vestuari: Erika Perotti
Composició i enregistrament de música: Joan Bramon
Disseny i construcció de carros i catapulta: Sir’Wolf Solutions
Escenografia: Bucraá Circus
Disseny de pòsters antics: Edgardo Gonzalez, Papito
Disseny gràfic i audiovisual: Maria Soler
Distribució: Trompez Cirkus Management

bucraadetail1-600x600
bucraadetail2-600x600
bucraadetail3-600x600
bucraadetail4-600x600
bucraadetail5-600x600
bucraadetail6-600x600