FAMILIE FLÖZ presenta HOTEL PARADISO

Dilluns, 23 d’agost

 22:00

Teatre Gestual

90′

L’Espectacle

Hotel Paradiso és una història de tragèdies travessada de comicitat i també l’obra més misteriosa i malvada de la companyia. L’acció es desenvolupa en un hotel familiar als Alps, proveït d’una font termal.

Els protagonistes: l’anciana directora, el tímid fill recepcionista i la seua impetuosa germana, que es disputen el futur de l’empresa; el brut cuiner, la senyora de neteja cleptòmana i els clients: una parella de jovençans, uns alpinistes, una prostituta…

Quan apareix el primer mort, el personal i els hostes es veuen arrossegats per una allau de truculències.

Hotel Paradiso és un relat gestual, carregat d’humor negre, sentiments tempestuosos i un toc de melancolia.

La Companyia

Familie Flöz és un grup internacional de creadors, actors, músics, ballarins, directors i tècnics que porta des de 1996 deixant la seua empremta en els escenaris de tot el món.

Amb el redescobriment permanent de centenàries disciplines com l’art dramàtic, joc de màscares, dansa, clown, màgia i improvisació, la Familie Flöz crea successos teatrals d’una poesia incomparable. Els rostres i protagonistes d’aquesta companyia són màscares i figures dissenyades amb molt d’amor, als qui s’ha deixat sense veu. És per això que inciten a la fantasia, desperten melancòlics sentiments i ens recorden que el misteri de la veritat més enllà de la paraula.

Després de més de 25 anys d’existència, continua sent un fenomen difícil de classificar i encara més difícil de descriure.

El “millor grup de comediants d’Alemanya”, que encisa el públic des d’Austràlia fins a Zimbabwe, des de la Xina a Mèxic, ha sigut guardonat amb nombrosos premis internacionals i és des de fa temps un dels articles d’exportació més reeixits del teatre alemany.

Fitxa Artística

Intèrprets:
Anna Kistel
Sebastian Kautz
Thomas Rascher
Frederik Rohn

Direcció i espai escènic: Michael Vogel
Vestuari: Eliseu R. Weide
Màscares: Hajo Schüler
Diseño d’il·luminació: Reinhard Hubert
Llums:  Emilio Valenzuela
Diseño de so: Dirk Schröder
Director de producció: Gianni Bettucci
Producció: Familie Flöz, Theaterhaus Stuttgart, Theater Duisburg

floz-detail-2-600x600
floz-detail-3-600x600
floz-detail-4-600x600
floz-detail-5-600x600
floz-detail-6-600x600
floz-detail1-600x600