GANDINI JUGGLING presenta SMASHED

Diumenge, 22 d’agost

 22:00

Circ

60′

L’Espectacle

Nou artistes desfilen, ballen, s’intercanvien mirades còmplices i furtives mentre fan malabars amb quasi un centenar de pomes, que desafien les lleis de la física i la gravetat en una festa del te inoblidable. De sobte, l’elegant coreografia deixa passe a un temps de relax, i del subtil humor anglés es passa a un alliberador i sorprenent exercici de destrucció.

Smashed és una peça d’una hora que recrea escenes cinematogràfiques nostàlgiques en les quals s’exploren conflictes, relacions tibants i amors perduts, amb una banda sonora de cançons populars que van des del gran compositor Bach a la cantant de country Tammy Wynette, passant pel Music Hall, entre altres.

Inspirada en el treball de la gran coreògrafa Pina Bausch, la companyia fa servir elements de la seua coreografia gestual i els combina amb els patrons del malabarisme en solitari i en conjunt per a donar forma a un espectacular híbrid que no deixarà indiferent el públic.

Aclamat per la crítica (va obtindre el Premi Herald Angel en el festival d’Edimburg), Smashed s’ha convertit en un èxit sense igual.

La Companyia

Creada en 1992 pel famós malabarista Sean Gandini i la campiona de gimnàstica rítmica Kati Yla-Hokkala, els treballs de Gandini  Juggling se situen en l’avantguarda del circ contemporani, reinventant i revitalitzant l’art dels malabars en el segle XXI. Feroçment prolífica, la companyia actua seguint els patrons i combinant disciplines tan variades com la música i el ballet, acompanyats per la inspiració de creadors de moda i, fins i tot, de programadors de computadores. Durant els últims 18 anys, han realitzat al voltant de 5.000 funcions en 50 països i les seues impressionants coreografies són demandades a tot el món.

Fitxa Artística

Director: Sean Gandini
Disseny de llums: Mark Jonathan
Ajudant de direcció: Kati Ylä-Hokkala,
Dramatúrgia: John-Paul Zaccarini

A partir de 8 anys.

smash-1-600x600
smash-2-600x600
smash-3-600x600
smash-4-600x600
smash-5-600x600
smash-6-600x600