MADUIXA TEATRE presenta MULÏER

Dimarts, 17 d’agost

 22:00

 Dansa

 60′

L’Espectacle

Quan la dansa arriba directament a les emocions

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc dones. Amb aquest muntatge pretenen investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.

Les dones són el seu punt de partida. L’espectacle naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració́ per a arribar a la sensibilitat de l’espectador.

Tota dona alberga en el seu interior un ser salvatge i lliure, una naturalesa instintiva que les diferents civilitzacions s’han esforçat a domesticar al llarg de la història. Els seus cicles naturals s’han vist obligats a adaptar-se a uns ritmes artificials per a complaure els altres, apagant-se així els seus dons innats creatius, instintius i visionaris.

Aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió́ han lluitat i continuen lluitant per a mantindre viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.

La Companyia

Des de la seua fundació en 2004, la Cia. Maduixa elabora creacions artístiques de sala i de carrer per a tots els públics. La investigació i la mescla de disciplines són el principal motor creatiu, sempre amb l’objectiu d’explorar nous llenguatges escènics.

La companyia ha aconseguit un estil propi present en els seus més de dotze produccions, fruit de la fusió de la dansa, les arts plàstiques i les noves tecnologies, combinats de manera que creen imatges d’una gran poètica visual.

Al llarg d’aquests anys, les seues creacions han sigut guardonades amb més d’una vintena de premis: entre aquests, tres premis MAX (màxim reconeixement de les arts escèniques a Espanya) i quatre premis FETEN (Fira Europea de Teatre per a la Infància). La internacionalització de la companyia l’ha portada a viatjar a més de 25 països a Europa, Àsia, Amèrica del Nord i Amèrica Central, visitant un gran nombre de teatres i festivals.

Fitxa Artística

Intèrprets: Laia Sorribes, Paula Quiles, Sara Canet, Paula Esteve, Cristina Maestre, Melissa Usina (cover-girl).
Idea I direcció: Joan Santacreu
Direcció coreogràfica: Mamen García
Dramatúrgia: Roser de Castro
Composició musical: Damián Sánchez
Vestuari: Joan Miquel Reig
Disseny de llums: Ximo Olcina
Espai sonor: Andrés Roses

mueller1-600x600
mueller2-600x600
mueller3-600x600
mueller4-600x600
mueller5-600x600
mueller6-600x600