L’Espectacle

Quan la dansa arriba directament a les emocions

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc dones. Amb aquest muntatge pretenen investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.

Les dones són el seu punt de partida. L’espectacle naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració́ per a arribar a la sensibilitat de l’espectador.

Tota dona alberga en el seu interior un ser salvatge i lliure, una naturalesa instintiva que les diferents civilitzacions s’han esforçat a domesticar al llarg de la història. Els seus cicles naturals s’han vist obligats a adaptar-se a uns ritmes artificials per a complaure els altres, apagant-se així els seus dons innats creatius, instintius i visionaris.

Aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió́ han lluitat i continuen lluitant per a mantindre viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.